Insurance

Feb 18 2019

Cgv Die Haghe, turnen den haag.

#Turnen #den #haag


cgv Die Haghe

Turnen den haag

Dit seizoen zijn we gestart met een uur Danstechniek voor turnsters.

Door de disciplines dans en turnen te verenigingen, zal een turnster haar turnoefeningen technisch kunnen verbeteren.

Grote clubactie, check je lot!

Turnen den haag

Wie, oooh wie heeft mogelijk de € 100.000 euro gewonnen, of een van de andere mooie prijzen? Klik op: https://lotchecker.clubactie.nl/ op te zien of je een prijs hebt gewonnen!

Turn & Fundag – 9 december 2017

Turnen den haag

Om 08:30 uur mochten we verzamelen in de sporthal in Leiden. De eerste ronde was druk en vanuit Die Haghe deden er 8 meiden mee. Marijn, Woody, Cansu, Marloes, Latoya, Ysabelle, Isa en Renate mochten hun oefeningen laten zien op de balk, vloer, brug en trampoline.

Met uitzondering van hier en daar een klein foutje waren het mooie oefeningen, wat resulteerde in goede resultaten. Cansu mocht op het podium om haar 1e prijs in ontvangst te nemen. Alle andere meiden hebben het ook super goed gedaan.

Latoya: 4e van de 15

Ysabelle: 5e van de 15

Woody: 6e van de 24

Marijn: 9e van de 24

Marloes: 6e van de 6

Renate: 5e van de 16

Isa: 13e van de 16

Nuria: 4e van de 4

Isa: 4e van de 10

Onderlinge Springwedstrijden

Zaterdag 4 november 2017 hebben weer een heleboel recreatie jongens en meisjes meegedaan aan de Onderlinge Springwedstrijd in Sporthal Ockenburgh.

Het thema dit jaar was ‘Feestdagen en hier kwamen leuke groepsnamen uit zoals, de kruidnootjes, de lawinepijlen, de gillende keukenmeiden en de zachtgekookte eitjes. In groepjes werden de oefeningen laten zien op de springtoestellen, lange mat, trampoline, trampoline-kast en plank-kast. De jury beoordeelde de oefeningen met mooie cijfers.

In de eerste ronde was het de beurt aan de wat jongere deelnemers (8/9 jaar) om de oefening te laten zijn waar zij al een paar weken in de les bij de juf of meester voor aan het oefenen waren. Wat was dat spannend en leuk!

Tussen de eerste en de tweede wedstrijdronde in kregen we een spectaculaire demonstratie te zien van de dames en heren van de Springturngroep. Het was een spectaculaire show waar die de groep zelf bedacht heeft, goed gedaan!!

De tweede ronde was voor meisjes en jongens vanaf 10 jaar. Hier werden wat moeilijkere oefeningen laten zien. Er werd zeer netjes gewerkt en het was een leuke dag. Op de fotos is te zien welke groepen in de prijzen zijn gevallen.

Wij willen iedereen bedanken die aanwezig was. Deelnemers voor de mooie sprongen, de juryleden die alle cijfers hebben uitgerekend, trainers en assistenten die de deelnemers hebben begeleid, EHBO, telcommissie, catering en de organisatie die deze dag weer in goede banen hebben geleid.


Written by BANK


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *